Alle gerechten van Yivat Chefmate

Chefmate: bestel mijn gerechten

Misschien heb je het al voorbij zien komen op mijn site of op Facebook of Instagram. Ik doe als chef mee aan Chefmate. Dat betekent dat je mijn gerechten kunt bestellen!

Chefmate; wat is het?

Toen ik in januari een workshop foodfotografie & -styling volgde ontmoette ik Yindra die werkte voor Chefmate. Ze vertelde me over het concept en ik was meteen enthousiast. Chefmate lijkt misschien wel een beetje op Thuisafgehaald, maar dan een stuk culinairder en professioneler.

Het idee is simpel hobbychefs bij jou in de buurt bieden gerechten aan op www.chefmate.nl, jij bestelt een maaltijd online, betaalt via iDeal en je kunt het vervolgens afhalen bij de chef of de chef brengt het (in overleg) naar je toe.

chefmate - hoe werkt het

Alle gerechten beproefd & goedgekeurd

Alle gerechten van Chefmate worden door het team beproefd en goedgekeurd. Chefmate vindt het bijvoorbeeld erg belangrijk dat alles hygiënisch is. In mei had ik diverse gerechten gemaakt die ik op Chefmate aanbied.

Twee medewerkers van het bedrijf kwamen foto’s maken van de gerechten die ik aan wilde bieden. De foto’s zijn super mooi geworden! Natuurlijk werden er niet alleen foto’s gemaakt van mijn gerechten, maar er werd ook het een en ander geproefd.

Op aanvraag

Bestelde gerechten kun je ophalen bij mij in Lopik. Maar ik ben ook vrijwel dagelijks in Utrecht en omstreken en vind het geen probleem om gerechten naar je toe te brengen (uiteraard in overleg).

Alle gerechten die ik aanbied op Chefmate gaan op aanvraag. Er staat bij vanaf morgen beschikbaar, dit houdt in dat je het bij mij besteld en dat ik het vanaf de volgende dag kan leveren. Omdat ik een baan heb naast deze (misschien wel uit de hand gelopen) hobby, vind ik het fijn om te weten wanneer ik een gerecht kan maken. Vandaar!

Welke gerechten kun je bij mij bestellen?

Alle chefs op Chefmate bieden homemade gerechten aan. Zoals je wel van mij zal verwachten zijn mijn gerechten gezond (of gezonder in het geval van taart) en passen ze in de clean eating levensstijl. Dus alles is puur, zelfgemaakt en vaak biologisch (zeker de zuivelproducten die ik gebruik).

Ik bied alleen maar vegetarische gerechten aan op Chefmate en een aantal maaltijden zijn zelfs vegan. Vrijwel alle gerechten vinden hun oorsprong in de Midden-Oosterse keuken.

Wat kun je nu precies bij mij bestellen? Hieronder vind je een overzicht van de gerechten die ik aanbied op Chefmate. Als je op de foto klikt kun je het gerecht meteen bekijken op Chefmate.nl

Gevulde aubergine

Gevulde aubergine chefmate

Wil je dit gerecht liever zelf maken? Bekijk da het recept voor gevulde aubergine.

3 soorten humus
Humus chefmate

Op Chefmate bied ik 3 smaken aan: traditionele humus, bietenhumus met mierik en spicy paprika humus.

Baba ganoush

Baba ganoush Chefmate

Een heerlijke veganistische dip van aubergine & tahin afgetopt met zongedroogde tomaat en geschaafde amandel.

Falafel

Falafel Chefmate

Zelf heerlijke verse falafel maken? Bekijk dan mijn recept voor vegan falafelballetjes.

Pittige pompoen met quinoa

Pittige pompoen met quinoa

Ook het recept voor deze pittige pompoen vind je op mijn site, als je het liever zelf wilt maken.

Vanille cheesecake

Vanille cheesecake - Chefmate

Bekijk het recept van deze gezonde(re) cheesecake, één van de favorieten op elke verjaardag!

Check mijn profiel voor een overzicht en om meteen te bestellen.