Arabische recepten

De Arabische keuken met haar geurige specerijen en verse ingrediënten, daar moet je wel trek van krijgen. Op deze pagina vind je al mijn gezonde Arabische recepten verzameld. Deze gerechten zijn geïnspireerd op de Arabische keuken en passen binnen de clean eating stijl. De recepten op deze pagina zijn ook Voedselzandloper proof, want daar hou ik van.
Ik ga graag eten bij restaurants met een Arabische inslag en van de dingen die ik daar proef krijg ik weer inspiratie om zelf in de keuken aan de slag te gaan. Andere recepten bedenk ik weer helemaal zelf. Wat hieruit vort komt, vind je hier verzameld. Heb je een verzoek of een vraag? Laat het me weten!

Pittige pompoen uit de oven

Pittige pompoen met quinoa

Hij is oranje, rond, zoet en oh zo lekker! Jawel ik heb het natuurlijk over dé pompoen. Deze oranje jongen smaakt nog extra lekker als je hem pittig kruidt. Daarom deel ik dit heerlijke recept voor geroosterde pittige pompoen met jullie.  Pompoen met pit Dat pompoen lekker is in combinatie met spicy kruiden hebben jullie […]

Muhammara met quinoa

Muhammara recept met quinoa

Of dit gerecht uit Libanon, Syrië of een ander Midden-Oosters land komt, daar zijn de meningen over verdeeld. Dat deze muhammara met quinoa lekker, natuurlijk en gezond is, dat weet ik zeker! Maak deze heerlijke paprikaspread eens en ontdek hoe lekker clean eating is.